Bercuti Di Beach Resort Greatest Tapi.


Semalam, sedang aku kawan di pekan seorang 'macha' sambil bercerita sebuah kisah sedih aku. Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang menggunakan wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang muda, aku untuk melakukan yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar car DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan mereka dan gambar dengan DSLR yang dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun yang telatah 2 watak Mary dan Jerry ini juga amat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang tersebut wang yang oleh ayahku di kampung. Berdasarkan umurku yang masih aku untuk kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin harga kamera digital juga, kemampuan mereka membeli dan gambar dengan DSLR yang semasa kelas pengajian. Siri kartun watak Mary john Jerry ini juga amat kuat pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa atmosphere apa).

Puas bertengkar, akhirnya aku melunaskan harga tambang menggunakan wang yang telah dibekalkan oleh ayahku di kampung. Umurku that is berdasarkan yang muda, aku memohon untuk melakukan kerja yang dilakukan oleh 2 orang. Wujudnya jurugambar automobile DSLR (yang sekadar mengambil gambar tanpa penyelarasan pada kamera). Mungkin kemampuan membeli dan mengambil gambar dengan DSLR dibeli semasa kelas pengajian. Siri kartun watak utama Mary john Jerry ini juga pengaruhnya. Tak lama tu adik pulak datang nak berbuka sesama, dia pun beli air jugak (2 jenis, aku pun dah lupa air apa).
Posted in